Servicii

Misiunea noastra este aceea de a va oferi o alta perceptie asupra cabinetelor stomatologice, de a schimba starea de frica intr-o stare de relaxare, incredere si siguranta.

Misiunea noastra este aceea de a va reda zambetul frumos si sanatos, zambetul luminos care va va facesa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Misiunea noastra este aceea de a transforma pacientul nostru in prietenul nostru.

Profilaxie si tratamente cosmetice

Profilaxia dentara este cea mai simpla si mai ieftina metoda de tratament. Profilaxia previne imbolnavirea dentara si parodontala, preintampinand astfel aparitia complicatiilor

Estetica dentara

Estetica dentara reprezinta orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator. Practic, estetica dentara nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe ramuri ale stomatologiei care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare.

Parodontologie

Parodontologia este ramura stomatologica care se ocupa cu afectiunile aparatului de sustinere a dintelui in os, aparat numit parodontiu marginal. In general, parodontologia se ocupa cu studiul a doua afectiuni importante : gingivita si parodontita marginala. Aceste afectiuni constituie boala parodontala.

Endodontie

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” (camera pulpară și întreg sistemul de canale) pentru eliminarea infecțiilor și protejarea de infecții viitoare.

 

Evaluare
Tratament
Un zambet fericit

Pedodontie

Supravegherea permanenta a sanatatii dentare a copiilor, instruirea corecta a copiilor in legatura cu igiena orala, dezvoltarea unei relatii de incredere si a unei atitudini pozitive fata de medic, cooperarea intre medic si micul pacient, cooperarea intre medic si parinte  descrie pe scurt  activitatea medicilor nostri.
Frumusetea zambetului unui copil este atat de revigoranta si plina de viata. Aveti grija de zambetul dumneavoastra si de cel al copiilor dumneavoastra

Implantologie

Ce este un implant dentar si care este rolul lui? Un implant dentar este un dispozitiv  fabricat in general din titan de inalta puritate ce inlocuieste radacina dintelui natural. Cel mai folosit material in implantologie, titanul este un material biocompatibil si permite integrarea biologica in tesutul osos prin procesul de osteointegrare. Poate beneficia de implant dentar orice pacient  cu o stare de sanatate buna, fara afectiuni grave si cu o igiena orala foarte buna,indiferent de varsta.

Chirurgie

Cea mai frecventa interventie chirurgicala in practica dentara este extractia.Atunci cand un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau  daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, el trebuie extras. Dintele extras poate fi inlocuit cu un implant dentar sau cu o punte dentara.

Protetica

Protetica dentara studiaza metodele si tehnicile de protezare cu ajutorul lucrarilor fixe sau mobilizabile.In general, protezele fixe sunt confectionate in laborator,de catre tehnicianul dentar, dar numeroase lucrari fixe provizorii pot fi realizate si in cabinetul stomatologic.
Protezele mobilizabile pot fi indepartate voluntar, de catre pacient.